Thor Jadesø

Ejer
Instagram

Biografi

Medier har været min passion siden jeg første gang fik lov til at sige noget, i en rigtig mikrofon, på en rigtig radiostation. Det var et ungdomsradioprogram med ca. 30.000 lyttere. Det er siden blevet en rejse fra SydhavsØerne til ANR i Aalborg, The Voice København og tilbage til øerne hvor jeg var med til at løfte lyttertallet til 65.000 ugentlige lyttere og dermed blive en del af danmarks mest lyttede lokalradio.

Jeg går meget op i detaljen af mit arbejde. Jeg er meget kreativ i alle aspekter af mit liv og søger konstant ny inspiration og nye udfordringer. Jeg holder mig ajour med nyeste trends og tror på, at man ved hårdt arbejde kan realisere sine drømme i livet. 

Kronologi

2017 – Nu
Ejer af Medieguru

2017 – 2019
Multimediedesigner – Zealand Nykøbing F.
Frivillig i DSR (De Studerendes Råd)

2019 – Nu
Studerende professionsbachelor
i Innovation og entrepreneurship – Zealand Næstved

Skills

Online Markdesføring
Facilitator
Rådgivning Skill
Undervisning

Thor har læst digital kommunikation, medier, visuel design, interaktivt design og web udvikling på Zealand (Erhvervsakademi Sjælland), hvor han fik 5 12-taller ud af 5 mulige. Nu læser han på en Top-Up professionsbachelor i Innovation og entrepreneurship.

Thor har siden 2013 været SoMe ansvarlig for Radio SydhavsØerne, Nykøbing FC, Pinsecup, Brydeklubben Thor samt alle deres professionelle bryderes sider. Det har været både Facebook, Instagram og LinkedIn.Ved siden af, har han desuden været bestyrelsesmedlem i flere foreninger og stadigvæk er det, for Pinsecup under NFC.

Thor var også en del af redaktionsgruppen bag Guldborgsunds Guldkanon i 2016/17 www.guldkanon.dk.

Portræt

Thor startede i en ung alder sin karriere i radiobranchen og brød hurtigt lydmuren for, hvad der er muligt med radiomediet. Han har i en lang årrække været manden bag de mest populære programmer på stationer rundt om i landet.

Udviklingen kom naturligt med de sociale mediers indtog. Først med en implementering af de to medier, men radioen måtte se sig slået ud af SoMe-bølgen. 

Thor Jadesø er iværksætter og selvlært med digital markedsføring, som siden 2000 har stor succes som rådgiver, og er på kort tid blevet en meget efterspurgt underviser og oplægsholder som Facebook specialist.Firmaet styres fra hjemmekontoret og kan følges på medieguru.com

KONTAKT

Tlf. : 53 83 84 67
Email : mail@medieguru.com