Kontakt mig i dag!
(+45) 5383-8467
Book tid: fb.com/book/Medieguru/
Messenger:
m.me/Medieguru
Mail:
post@medieguru.com

Bliv stærkere til online profilering med personlig rådgivning

EP #4: Martin Trane – Unge iværksættere

– Martin Trane –

Martin er en dygtig og omsorgsfuld iværksætter.

På Martins CV står der bl.a. Owner – F.A.A.S.T og Founding partner & CEO at Ung & iværksætter. Han har også en afgørende finger med i spillet om Diabezy en app som skal hjælpe Danmarks og verdens diabetikere.

Vores væreste fjende er os selv, når den lille stemme hurtigt giver dig 1000 grunde til ikke at gøre det, du har sat dig for. Men Martin har en fantastisk måde at omgå den lille stemme og gøre det til en fordel.

Lyt på Spotify
Lyt på iTunes
Støt via PayPal
Bliv sponsor

Om Ung & Iværksætter

De fremmer iværksætteri og iværksætterliv til den yngre generation som en mulig karrierevej. Det gør de med indhold til brug på sociale medier, tilrettelæggelse af arrangementer.

Projektet er finansieret af Guldborgsund og Lolland Kommune. Vores projekt blev også stærkt støttet af John Brædder borgmesteren i Guldborgsund og Holger Schou Rasmussen borgmesteren i Lolland. Ung & Iværksætter arbejdede også tæt sammen med den lokale vækstfabrik Business Lolland-Falster for at bruge deres faciliteter til værthændelser.

Om F.A.A.S.T

Formålet med F.A.A.S.T. er at bruge fitness som et pædagogisk hjælpemiddel. Ved denne metode arbejdes der længere ind end bare at træne for at “smøre maskinen”​. F.A.A.S.T . har fokus på indlæringsmønstre og understøttelse af motivation. Også de sociale, kulturelle og samfundsmæssige aspekter spiller en stor rolle. Alle disse områder er med til at styrke den enkelte, når de bruges korrekt.

Om DIABEZY

DIABEZY, der er en sammentrækning af ”diabetes made easy”, er en nylanceret app, der skal gøre livet for diabetikere lettere. Hvor andre diabetes-apps primært leverer data om blodsukker, giver DIABEZY brugeren mulighed for at tracke flere forskellige vaner i sit liv, herunder sine madvaner, sin træning, sin træthed og sit stressniveau. På den måde kan man bedre styre sit liv som diabetiker. Samtidig får brugeren adgang til et fællesskab med de andre brugere med en af de to typer af diabetes. Endelig har brugerne adgang til en række faglige spørgsmål og svar, en såkaldt FAQ, der er certificeret af en overlæge på Nykøbing Falster Sygehus. App’en kan downloades fra App Store. Den er gratis at bruge, og seneres lanceres muligheden for tilkøb af et abonnement til personlig rådgivning 24/7.

2019-05-30T15:53:32+02:00