fbpx

Medier har været min passion siden jeg første gang fik lov til at sige noget, i en rigtig mikrofon, på en rigtig radiostation. Det var et ungdomsradioprogram med ca. 30.000 lyttere. Det er siden blevet en rejse fra SydhavsØerne til ANR i Aalborg, The Voice København og tilbage til øerne hvor jeg var med til at løfte lyttertallet til 65.000 ugentlige lyttere og dermed blive en del af danmarks mest lyttede lokalradio.

Jeg går meget op i detaljen af mit arbejde. Jeg er meget kreativ i alle aspekter af mit liv og søger konstant ny inspiration og nye udfordringer. Jeg holder mig ajour med nyeste trends og tror på, at man ved hårdt arbejde kan realisere sine drømme i livet. 

Man er ikke bedre end sin sidste udsendelse

– Thor Jadesø

Thor startede i en ung alder sin karriere i radiobranchen og brød hurtigt lydmuren for, hvad der er muligt med radiomediet. Han har i en lang årrække været manden bag de mest populære programmer på stationer rundt om i landet.

Udviklingen kom naturligt med de sociale mediers indtog. Først med en implementering af de to medier, men radioen måtte se sig slået ud af SoMe-bølgen. 

Thor Jadesø er iværksætter og selvlært med digital markedsføring, som siden 2000 har stor succes som rådgiver, og er på kort tid blevet en meget efterspurgt underviser og oplægsholder som Facebook specialist.Firmaet styres fra hjemmekontoret og kan følges på medieguru.com

Thor har læst digital kommunikation, medier, visuel design, interaktivt design og web udvikling på Zealand (Erhvervsakademi Sjælland), hvor han fik 5 12-taller ud af 5 mulige. Nu læser han på en Top-Up professionsbachelor i Innovation og entrepreneurship.

Thor har siden 2013 været SoMe ansvarlig for Radio SydhavsØerne, Nykøbing FC, Pinsecup, Brydeklubben Thor samt alle deres professionelle bryderes sider. Det har været både Facebook, Instagram og LinkedIn.Ved siden af, har han desuden været bestyrelsesmedlem i flere foreninger og stadigvæk er det, for Pinsecup under NFC.

Thor var også en del af redaktionsgruppen bag Guldborgsunds Guldkanon i 2016/17 www.guldkanon.dk.

Thor har det overordnede ansvar som vores redaktør for vores sociale medier.
Vi er meget glade for Thors indsats, og vi synes selv, at han har været med til at give hele vores set-up et kæmpe løft.
Thor er meget kreativ, og hans gode humør og positive indgangsvinkel til opgaverne, smitter af på alle der omgås ham.
René Fjeldsøe Sørensen
Formand Nykøbing FC
Thor har fungeret som studievært med egen afvikling og forberedelse. Først med en time om ugen, senere med en lang periode med eget fast primetimeprogram. Han var desuden musikchef i en periode og underviste ungdomsskolehold i at lave radio.
Thor er topmotiveret, meget alsidig og selvkørende.
Thor har et særligt talent for det komiske, hvor han både er godt tænkende og hurtig på aftrækkeren. I samspil med kollegaerne er han fuld af liv og påfund, og fungerer godt som sparingspartnner.
Thor har været ansvarlig for vores sociale medier, hvor han desuden besidder fine grafiske evner.
Kim Nielsen
Tidl. Radiochef - Radio SydhavsØerne