Jeg ønsker at inspirere og uddanne folk til at udnytte den teknologiske udvikling til at skabe resultater i deres professionelle liv med Adobepakken, Podcast og Videoproduktion med mobilen.
Læs mere
Få inspiration til, hvordan man frigør den viden og de erfaringer, som deltagere i diverse workshops, projektmøder, afdelinger og teams besidder.
Læs mere
Opstart eller vedligeholdelse af dine sociale medier.
Mangler der en strategi? Kalender? Content?
Details
Online Markedsføring.
Din Pris Online.
De 7 Gode Vaner.
Details
Det kræver den rette planlægning for at skabe relationer og resultater.
Jeg kan give dig og din virksomhed et 360 graders gennemsyn, hvor vi i fællesskab laver en strategi for “dit online jeg”.
Details
Udtrykket skal være det samme gennem alle dine platforme - men det skal være tilpasset det enkelte medie.
Details

Lad os sætte skub i din virksomhed!

Min ambition og mit mål er, at kunne videregive værdifuld inspiration, motivation og konkrete værktøjer til enkeltpersoner, virksomheder og deres ledelse. Jeg brænder for at øge andelen af engagerede og loyale kunder, der som stærke ambassadører for virksomheden.

Hvorfor arbejde med mig?

01

Vi har selv potentialet til at lave de rigtige ændringer – ofte skal vi bare have en rettesnor at gå efter. Jeg tror ikke på status quo.

02

Jeg har fejlet en masse gange – men sådan er det at blive den bedste. Man får ikke en solid succes af at vinde hver gang.

03

Jeg tager altid udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Jeg tror grundlæggende ikke på one-size-fits-all løsninger. Det gør jeg med ånden i firmaet, der er som en buddhistisk iværksætter.

Start en ny vej i dag

53 83 84 67

mail@medieguru.com