Sammen når vi i mål

Uanset om du er ny eller har været på sociale medier længe, så kan jeg hjælpe dig på det rette spor

Rigtig mange tror, at de selv kan håndtere deres sociale medier for deres virksomhed, når hverdagen ruller og der er travlt – og det kan nogle virksomheder også. Men for langt de fleste, så glemmer de hurtigt at finde de gode historier i deres hverdag, som de kan fortælle om. I værste tilfælde går en Facebook- LinkedIn- eller Instagramside i forfald, og der kommer måske et opslag om måneden. Det er ikke nok til at have en effekt. For at det skal give afkast at være på de sociale medier, bør man lave et opslag minimum to gange i ugen.

Rådgivning

Ved første møde finder vi ud af hvor du står og i hvilken retning du godt kunne tænke dig at gå i. Jeg rådgiver dig om, hvordan du arbejder strategisk med dine sociale medier, og hvilke sociale medier du bør benytte dig af. Samtidig udvikler vi et koncept for dine aktiviteter på de sociale medier, som sikrer, at du får størst muligt udbytte af dine sociale mediekanaler.

Opsætning og drift

Har du ikke selv tid til at opdatere dine medier, tilbyder jeg at klargøre og drifte din virksomheds sociale medier med tekster, videoer og andet indhold, som gør dig relevant og spændende for dine målgrupper, så de får lyst til at dele det med deres netværk.

Kampagner

En kampagne på de sociale medier er en effektiv måde at påvirke dine målgruppers viden, holdning eller adfærd i en bestemt retning. Jeg tilbyder ideudvikling, rådgivning, gennemførsel og evaluering af dine kampagner, så du opnår resultater med dine aktiviteter på de sociale medier.

Hvad jeg gør

Jeg bruger en række værktøjer som hjælper med at optimere indhold og overvåge aktiviteten: Facebooks Ad Manager bruges til at oprette og kontrollere kampagner, og Business Manager lader os holde overblikket over alle de sider vi administrerer. Facebook Pixel hjælper os med at holde øje med, om kampagnerne giver det ønskede resultat.

Indholdsstrategi

Når jeg hjælper med at varetage din virksomheds sociale medie strategi, så starter jeg med at udarbejde en indholdsstrategi. Den er baseret på jeres virksomheds værdier, og på hvad der er vigtigt og interessant for jeres kunder. Den går i tråd med virksomhedens visuelle og sproglige identitet.

Jævnlig sparring på indhold

For at skabe indhold som er både relevant og interessant for jeres følgere, men også repræsenterer jeres virksomhed og dens værdier, er det vigtigt at holde kontakten jævnligt. Min erfaring er, at jævnlige telefonmøder er gavnligt for at holde den røde tråd. Det giver også mulighed for, at I kan komme med input og historier fra hverdagen i virksomheden, eller underrette om tilbud, I gerne vil reklamere for. Så bliver det arbejdet ind i Indholdsstrategien. Hvis et telefonmøde er unødvendigt eller uhensigtsmæssigt for jer, kan meget af denne korrespondance foregå via Zoom, Messenger, Skype eller e-mail efter behov.