Kontakt mig i dag!
(+45) 5383-8467
Book tid: fb.com/book/Medieguru/
Messenger:
m.me/Medieguru
Mail:
post@medieguru.com

Bliv stærkere til online profilering med personlig rådgivning

EP #5: Lasse Overgaard – Unge iværksættere

– Lasse Overgaard –

Lasse er et energibundt og en fantastisk flink fyr.

Det lå ikke lige i kortene at Lasse skulle være selvstændig, men sammen med hans bedre halvdel Tiffanie har de skabt TræningsHuset la’tiff.

Det har været en spændende vej fra første idé til at lave sit eget træningshus, hvor alt er blevet satset. De første 2 år har det været benhårdt med mange timers arbejde hver dag. Undervejs er der også kommet to dejlige børn og det har bestemt ikke gjort arbejdsbyrden mindre – men til trods for det, har der altid været højt til loftet og hyggeligt i deres lokaler.
Samtidigt er der også en fornuftig tilgang til sundhed – for hvad er sundhed?
Vi taler om udfordringer? Løsninger? Drømme? Hvad kendetegner en god iværksætter? Flere ansatte? Firma med sin bedre halvdel, hvordan fordeler man det?
– Kom med rundt om Danmarks eneste TræningsHus – eneste sted der udelukkende har holdtræning med sjæl.

Lyt på Spotify
Lyt på iTunes
Støt via PayPal
Bliv sponsor

la’tiff er synonym med sundhed og deres TræningsHus indeholder alt fra hjerterum til holdtræning der dækker Zumba, Cycling, Step, Bodypump, GRIT, CrossCardio, Boksning, Flow (Yoga/Pilates), Kropstræning, Mave/ryg træning.
Hos la’tiff finder du de mest engagerede og professionelle instruktører, som leverer sublim holdtræning i det pæneste og mest moderne faciliteter.
https://www.la-tiff.dk

Kost & Motivation
“Du er i fokus, og det handler om dig. Gennem enten samtaler eller træninger, finder vi måden hvorpå, du kommer i forandring og når tættere dine mål. Sammen finder vi en løsning, sammen skaber vi effekt. Hvad enten du vil tabe dig, dårlige vaner til livs – komme i bedre form, eller sætte kroppen mere i fokus, med ekstra opmærksomhed omkring livsstil og bedre trivsel, kan vi sammen finde vejen til målet” skriver Lasse på hjemmesiden.
https://kost-motivation.dk

2019-05-30T15:51:46+02:00